Verjaardag kado's

Is er binnenkort iemand jarig, maar u weet totaal niet wat u diegene moet geven. U wilt de jarige toch wel een speciaal gevoel geven en u wilt diegene zeker geen cadeau geven waarvan u denkt dat het hem/haar teleurstelt. Een standaard cadeau geven dat u ieder jaar al geeft behoort voor u ook zeker niet meer tot de opties. U wilt dit jaar dus graag iets origineels voor een aardige prijs maar u heeft absoluut geen idee wat dan kan zijn. Om u hierbij te helpen zetten we een aantal tips voor u op een rijtje.

Unieke belevenissen cadeau doen

Wilt u een absoluut uniek cadeau kiezen? Ga dan voor een belevenis cadeau. Dit kan heel erg veel zijn. Ga bijvoorbeeld buggy rijden op het strand, kies voor een bonbon workshop of verras de jarige met een etentje in zijn of haar favoriete restaurant. Een high tea, high wine of high beer doen het ook altijd goed. Gezelligheid is namelijk het leukste cadeau dat u iemand kunt geven. Wanneer u iets dieper in de buidel wilt tasten voor het cadeau, kunt u kiezen voor een indoors skydive of wellicht een snoepreisje naar een Nederlandse of buitenlandse stad. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Liever een tastbaar cadeau?

Een tastbaar cadeautje is natuurlijk ook erg leuk om te geven. Afhankelijk van de hobby's van de jarige kunt u een leuk cadeautje uitkiezen. Iemand die graag kookt kunt u bijvoorbeeld verrassen met een gepersonaliseerd kookschort. Iemand die graag reist kunt u voorzien van een scratch map en iemand die houdt van beauty en wellness wordt helemaal blij van parfum of make-up.

Zoekt u een origineel cadeautje voor een verjaardag? Neemt u dan een kijkje in de onderstaande webshops.

Thumbnail Screenshots by Thumbshots