Vaderdag kado's

Op de 2e zondag van juni is weer de dag dat alle vaders weer extra in de zonnetje gezet mogen worden. Maar wat gaat u hem dit jaar geven? Voor kleine kinderen is het vrij gemakkelijk om een origineel Vaderdag cadeau te regelen. Veelal zijn dit zelfgemaakte creatieve cadeautjes die op school worden gemaakt. Voor volwassenen is het wat lastiger. Uw vader heeft vast en zeker veel voor u betekend in het afgelopen jaar. Daarvoor wilt u hem uiteraard op een leuke / originele manier bedanken. Om u te helpen hebben we enkele tips op een rijtje gezet.

Hobby cadeaus

Zorg er eerst voor dat u een duidelijk budget in uw hoofd heeft. Er zijn natuurlijk vele cadeautjes te vinden in verschillende prijsklassen. Baken daarom vooraf al een budget af. Kijk daarna naar het karakter van uw vader. Is hij iemand die graag in de tuin werkt? Gaat hij graag dagjes weg? Is hij juist iemand die geniet van binnenshuis klussen of is hij een ware fan van de televisie? Bij elke hobby of bezigheid is wel een geschikt geschenk te vinden. Kies bijvoorbeeld voor (tuin)gereedschap, een uurtje rijden in een sportwagen, indoor skydiven of technische snufjes zoals telefoon producten.

Dineren bij u thuis

Is uw vader meer een bourgondiër? Verras hem dan met een leuk etentje of een goede fles wijn of drank. Dat wordt zeker gewaardeerd. U kunt het zo duur en zo goedkoop maken als u zelf wil. Is een etentje te duur, nodig hem dan uit voor een dinertje bij u thuis. Dit wordt absoluut gewaardeerd en zal beslist een gezellige avond worden. Wanneer u toch liever voor een tastbaar Vaderdag cadeau gaat, dan kunt u terecht in de onderstaande webshops.

Thumbnail Screenshots by Thumbshots