Trouwcadeaus

U heeft een trouwerij op de planning staan maar u heeft echt geen idee wat u het bruidspaar moet geven? Wij kennen dit gevoel en daarom willen wij u graag helpen met enkele originele cadeau tips. Ieder bruidspaar is uniek, en dat maakt het extra uitdagend om een geschikt cadeau te vinden. Daarom is het altijd mogelijk om op 'safe' te spelen met een envelopje. Mocht u toch liever kiezen voor een echt geschenk? Bekijk dan onze tips.

Hoe kiest u een geschikt trouwcadeau

Allereerst is het van belang om een budget te bepalen. Een trouwcadeau ligt veelal hoger qua budget dan een verjaardagscadeau. Vervolgens kunt u kijken wat voor hobby's het bruidspaar heeft. Wellicht hebben ze samen een gezamenlijke hobby waar u een geschikt cadeau voor kunt vinden. Ook is het mogelijk om een cadeau voor het huis te kopen. Een plant kan bijvoorbeeld altijd. Bij kunstwerken, schilderijen en andere creatieve cadeaus is het altijd lastig om te bepalen of het bruidspaar er blij mee is. Zulke geschenken zijn dan ook alleen aan te raden wanneer u het bruidspaar echt heel erg goed kent.

Jubileum bruiloft

Ook voor een jubilieum (bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd of 40 jaar getrouwd) zijn er leuke geschenken te verkrijgen. Er zijn tal van leuke uitjes die in de vorm van een cadeaubon te vinden. Zo is een wellness dagje of een diner cheque een goed idee, maar ook een cadeaubon voor danslessen is erg origineel. Wilt u graag mooie jubileum of trouw geschenken kopen? Kies dan voor een van de onderstaande shops.

Thumbnail Screenshots by Thumbshots